CASH360™

Modern en veilig cashbeheer

Het beheer van cash in winkels neemt vaak veel tijd in beslag. Op verschillende momenten (o.m. aan het begin en einde van een kassashift) moet het geld geteld worden en moet die telling gecontroleerd en gerapporteerd worden. Fraude en kastekorten zijn een feit. Bovendien brengt de aanwezigheid van cash in uw zaak uw personeel mogelijk in gevaar. Daarom ontwikkelde G4S CASH360™,  een veilige totaaloplossing voor uw cashbeheer.

Wat kan CASH360™?

 

CASH360™ is een geïntegreerde oplossing die bestaat uit een combinatie van hard- en software. U stort het geld af aan een intelligente kluis. Daarna kan niemand er nog aan tot het in het geldtelcentrum van G4S toekomt. Zo wordt interne fraude onmogelijk. Ook telfouten behoren tot het verleden. Alle gestorte waarden worden automatisch geteld en op echtheid gecontroleerd. Kassamedewerkers loggen aan het begin van hun shift op het beveiligde toestel in en krijgen een startkassa mee. Tijdens hun shift kunnen ze via het toestel wisselgeld krijgen. Aan het einde van de shift storten ze hun kassa met contant geld af aan de automaat.

Alle transacties van het toestel worden geregistreerd in een beveiligde database. Die informatie is onmiddellijk beschikbaar, zowel lokaal als via een webportaal. Zo heeft u een correct zicht op uw cashstroom en anticipeert u op eventuele noden. Via het webportaal traceert u bovendien op elk moment uw keepsafes. Transparantie troef dus, met eenduidige en correcte data.

Bent u het beu om zelf uw geld naar de bank te brengen?
Wilt u uw medewerkers meer veiligheid en gemak bieden?

Vraag vrijblijvend meer informatie